Ramazan 2013

Etimesgut Müftülüğümüze bağlı Feyzullah Camii ve Kur'an Kursu Görevlileri Yaz Kur'an Kursuna gelen öğrencilerle iftar sofrasında buluştu. Yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı iftara Ramazan Vaizi Muzaffer ARSLAN da katıldı.

Ulu camii Kuran kursu hocaları Rabia BÜYÜKSOY,Hesna SERT ve iki  Fahri görevli hoca hanımlar el ele verip Kurslarına  gelen120 öğrenciye iftar ettirdiler. Programa ilçe müftüsü Kemal UÇKUN'da katıldı.Müftü Kemal UÇKUN; böyle aktiviterin çocuklar üzerinde olumlu yönde müthiş etkisinin olduğunu söyledi ve görevlilere teşekkür etti.

Ulu Cami İmam Hatibi Yılmaz POLAT ve Müezzin kayyımı Ali PEK AÇAR, Elvan kent semtindeki imam,müezzinlere ve Etimesgut müftülük personeline iftar yemeği verdiler.

Emirler camii İmamı Celil EROL, Müezzini Yunus Hoca ve Kur'an Kursu hocası Necla Hoca hanım,birlik ve beraberlik içerisinde cami önünde camii cemati eş ve yakınlarına iftar programı düzenlediler.

Etimesgut Müftülüğü personeline iftar verdi. Müftümüz Kemal UÇKUN personelelinin yoğun katılımından dolayı memnuniyet  duyduğunu dile getirdi. İftarda konuşma yapan Müftümüz Kemal UÇKUN Artvin İl Müftülüğüne tayin olmasından dolayı bu birlikteliğin devam hep daim kalması dileklerinde bulundu.