Müftülüğümüzden

Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebeti ile Etimesgut Belediyesi ve Etimesgut Müftülüğünün müşterek organizasyonunda tüm Din gönüllülerine yemek verildi.

Korkut Ata Kongre ve Kültür merkezinde gerçekleşen programa Etimesgut Belediye Başkanı Enver DEMİREL, Başkan yardımcıları, Etimesgut Müftüsü Yunus CAN, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, Cami Dernek Başkanları ve Etimesgut Müftülüğüne bağlı tüm personel katıldı.

Program, Ayşe Valide Sultan Cami Müezzin Kayyımı İsa KARACA’nın Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı.

Etimesgut Müftüsü Yunus CAN ve Etimesgut Belediye Başkanı Enver DEMİREL kısa birer selamlama konuşması yaptılar.

Program vesilesi ile Etimesgut Müftülüğünden emekli olan Din görevlilerine, Etimesgut Belediye Başkanı Enver DEMİREL ve Etimesgut Müftüsü Yunus CAN tarafından günün anısına plaket takdim edildi.

Emekli Din görevlileri adına bir konuşma yapan Şükrü ÇOTUROĞLU konuşmasında; ‘’Din Görevlilerinin emekliliğinin olmadığını, emektar olduğundan bahsetti. Hocalık ve Babalık kisvesinin ölünceye kadar üzerlerinde olduğunu belirten Şükrü ÇOTUROĞLU, bu anlamlı günde bizleri hatırlayan yöneticilere teşekkür etti.

Etimesgut Müftülüğü Türk Tasavvuf Musikisi korosundan Burhan ESEN’in seslendirdiği birbirinden güzel eserler eşliğinde yemek ikramı ve sonrasında yapılan dua ile program son buldu.