Müftülüğümüzden

2016 yılı Mart ayında Diyarbakır da askeri servis aracına düzenlenen bombalı saldırıda Şehit olan polis memuru Necdet ALICI’nın oğlu Ali ALICI dünya evine girdi.

Etimesgut Korkut Ata Kongre ve Kültür merkezinde gerçekleşen düğüne, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan yardımcısı Dr. Mehmet KARABAY, Etimesgut Kaymakamı Fuat GÜREL, Etimesgut Müftüsü Yunus CAN, Şehidin silah arkadaşları, dostları ve yakınları katıldı.

Program, Etimesgut Müftülüğü uzman vaizi Üzeyir GÜR’ün Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. Etimesgut Müftüsü Yunus CAN’ın yaptığı duadan sonra Etimesgut Müftülüğü Türk Tasavvuf Musiki korosu sahnedeki yerini aldı. Birbirinden güzel eserleri seslendiren koroya semazenlerin eşlik etmesi düğüne katılanlar tarafından büyük beğeni aldı.